ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, March 3, 2011

Stalker, pegi mampos okay ?


This entry i mmg tujukan khas utk si stalker yg tak abes2 mengacau hidup org. Read and understand it. Such a stupido idiot stalker !


For your info, this is my blog and it was my pleasure to write anything that i feel in this blog. Tak kesah la entry syok sendiri ke, entry menggedik ke or watsoeva la kan. N yes i am. Aku gedik, aku syok sendiri n apa lagi ? Aku perasan? gahhhhhh ! No need to pretend anytink la mangkuk !

N for those anon yg tak henti2 tinggalkan msg dkt formspring aku, neh aku nak cakap. Korang bole pegi mampos la ! Like i care if korang nak ckp ak no manners ke hape. I do have my own manners and just remember this. Respect others if u wanna be respected ! Kalo ko tak respect aku, sebesar zarah pun aku tak hingin nak respect ko ! got it lil stalker ?

Haiz ! Memang ak kena beli ridsect dah skang neh. Bukan setakat lalat je ada dlm blog aku neh, skali lipas suma ada dah. syuhh2 la wess. Tayah nak sebok2 hal org. Jaga tepi kaen spender sndiri sudah. Tu pun dah rabak. Dah tak terjahit dah tu. Penyibuk bersiri !

Menyampah baca entry2 aku, okay aku takde hal. Just say bye2 to my blog and go away ! Sikit pun aku tak rugi la. Bebal betul. Jangan kacau aku kalo ko tanak aku kacau ko. hakktuuihhhh sama itu org.


P/s; lovely readers, sory entry emo. mud upside down. huh !





Luv ya!

www.tips-fb.com

3 |peNgomen tingtonG|:

✿ CikCimi said...

anon mmg suke mnyibuk. abaikn je taw. :)

Lya Colours said...

uih sabar2. jgn marah2 nanti tak cantik

Cutiesifa said...

sabar...mereka2 itu jeles sama kamu sbb tu komplen macam2..org jeles mmg camtue..awk relax je..biarkan stalker tu makan diri sendiri.