ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, January 5, 2011

Minyak oo minyak :(


Assalamualaikum n hye2 uols. ahaaa. Quick update saja. Neh haa anin nak tanya, kat tempat korang ada jual minyak tak??

Sekarang neh kan kat penang neh memang susah ar nak carik minyak. If kat kedai2 runcit takde minyak, kita bole paham la kan. Maybe takde stock ke ap ke kan. Neh sampai kat tesco pun mintak takde. Ap kes beb??

Susah gila weyh nak cari minyak skrg. Dorang ingat minyak nak naek harga kot. Itu yg suma sebok2 nak nyorok minyak.

Weyh ! Mana leh cam tu. Nak goreng ikan kena pakai minyak, nak masak gulai pun nak kena pakai minyak gak. Neh kalo tade minyak cane nak masak? huhuhuhu

Rayuan utk pekedai2. Jangan ah sorok minyak weyh. Kesian kt kami suma neh haa. Takkan nak suh kami wat minyak sendiri? Huhh. Anda amat kejam !

Okok. Itu saja celoteh anin untuk pagi2 buta neh. Chill yaw !! :D





Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

iQBaL HaSBuLLaH said...

kita tengok dari sudut positif..
xda minyak,susah nk masak,
xpyh masak, boleh diet.
bukan kegemaran perempuan ke??

hikhikhik

:)

Alynn Notnot said...

ade typo dlm ayat second last 2nd paragraph :)

camna la leh takdak minyak =.=