ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, January 15, 2011

Come back n hambekk ko !


Assalamualaikum n weehuuu korang suma ! Lama syiot anin tak update apa2 story kt cni kan. N 4 sure ada yg keep on datang blog anin sbb nak cari entry baru kan? hohoho. I noe lahh. N sama jugak lah kepada si bodoh yg suka aty tnya soalan yg bodoh dkt formspring anin tu haa. Dah la bodoh tnya plak soalan bodoh bertambah2 bodoh la itu org. Stupidooooooo !

Haa. Berbalik pada soal formspring tuh kan, ada la malaun setan neh la kn. Suka aty perot busuk dia tuh dtg blog anin neh. Da la datang blog org pahtu duk wat gud2 la plak. Yg best tuh kan korang, dia ckp kt anin serupa macam diri dia tuh perfecto ! wahahahaha. kasi boo sama dia ckettttt !

Allloooooo bebeyy ! Kalo ko tuh da perfect sgt kan, baru ko kata kat orang ea. Tapi kalo ko tuh pesyen muka penoh taik ak tak dpt nk ckp ap la kalo ko nak kata2 kt ak kan. Senang citer kat cni, sblom ckp kt org g tgok diri sndiri dulu ea. If ko perfect giler vavisss la kan, oke ak terima kutukan ko tuh. If not, ko jilat balik jer la ea. hakktuihhhhhhhhh utk ko.

Cakap kemas tapi bila komen letak anon ! Apa barang weyh?! Kecuttt tutttt ke mangkok ayon setan gondol oiiii ! Agak2 ko keturunan mcm tuh kot kan ?! Lahabau punya betina ! Dah kempunan penampaq ak da betina syial neh kot ?!

Apa2 pun i'm not too stupid like u. Alhamdulilah Allah da bukak cket pintu aty ak neh kan. N i really appreciate that ! Amin2. Takpe t ak doakan supaya Allah bukak pintu aty ko plak keyh bebeyy ! wahahahaha. fetakkk jefff ko neh kan? kahsian sama lu !


P/s; bila ak ckp baek, ko pijak kpala ak giler2 kn? Mcm syiottt je kan? N now ak baling taik balek kat ko k ! Lumur banyak2 kt muka ko tuh ! Mcm syiall jerr !

Pp/s; Lovely readers, sory entry yg agak emo skang. volcano meletopp suda. btw, ilove uols !

Ppp/s; n for u ! i really miss u so damn much !!

Pppp/s; n again, ko bole blah masok longkang !





Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

5 |peNgomen tingtonG|:

Alynn Notnot said...

ish tadak keja ka org yg cari pasai dgn anin ni -.-

Anonymous said...

Kedengarannya bagus, saya suka membaca blog Anda, hanya ditambahkan ke favorit saya;).

Anonymous said...

bagus sgt ke kau tue nk kata dkt org. macam bagus sgt. aku x kesian pun bce blog kau tue.. klu kau pun dh kata dekat org of cause la org lain pun kata dekat kau balik. cik kak oi ni nk gtaw la cikit.. tak da maruah ka maki2 org tue.. menjatuhkan maruah sendiri jew.. hidup kt dunia nie biar sedar diri dulu baru nk kata dekat org.. pape kesalahan dtg dr diri sendiri bukan dr org lain. satu jari menunding pada org lain empat jari ditunding semula pada diri sendiri.. renung2 kn lah

Anonymous said...

xperlu ckp cmtue la ye.. xda hasil pun nk kata kt org balik....

eyes143.. said...

ellow anon !
kau nk ckp ap lagi anon ? meh2. kasi panjang cket ea !

Apa barang pakai anon weyh ! kecut ke? hahahha. silakakk punya org. :)