ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, December 29, 2010

Tadi, tadak ayaq. Belengas.


Yuhuuu. Gatai gak anin nak update mlm2 neh. Tengah boring kot. Ekceli tak la boring sgt coz sumone is waiting 4 me. Tp tah laa. Saja nk lengah2kan jap. huhuhu.

ahaaa. Mcm yg uols suma tau, tadi kan penang tade air. Dari kul 7pg smpai 7mlm. kira 12 jam la tuh kan. Ekceli it's not exactly 12 jam oke coz dkt tempat anin around 10 mlm mcm tu baru ler nak ad air. huh.

Sehari sekali jer mandi weyhh. I'm not used to lahh. huh. Dah tu bekalan air yg kitorang sebok2 tadah semalam tu cukup2 jer utk 12 jam tapi bila org PBA neh lambat bukak air, kitorang da jd belengas dah.

Mana taknya weyh, dengan nk tekucir, nak terbeyak, n nak termacam2 lah. Seksa weyh kalo tade air neh. Apa pun taleh wat. Anin prefer lagi kalo tade lektrik dari tade air. Kalo tak dapat on9 pun no hal lahh. Jadi ad air.

So msg yg ingin disampaikan dkt cni, hargailah air dengan sebaek2nya n if sapa2 ad bil air yg tertunggak, cepat2 la g bayarkan. Kalo tak naya kena potong t. huhuhu.


P/s; try deleting unneccessary memory rite now. :)




Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

1 |peNgomen tingtonG|:

AtiEnAbErn said...

eyes143 :nasib bek air x ade kejab jer .. Klu seminggu x de air .. Gerenti x mandi2 .. Hu3 .. =)