ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, December 30, 2010

HARIMAU baham GARUDA ! ilove MALAYSIA.


Congrats Malaysia. Even 2-1 tapi tetap menang kan? hahahaha. Itu lah laen kali jgn sembang kemas sangat. Kan skrg da kena sorok muka lam spender. Malu beb! hahahha

Apa2 pun Malaysia mmg terbaek lah ! Dapat jugak julang piala tuh. Kalah 5-1 tak beerti kalah selama2nya kan? Korang memang deserve to be a winner lah !


Oke2. Nak kena sebut gak pasal Fahmi even dia dah ada awek. hehehe. Apa2 pun Fahmi mmg keeper terbaek lah ! Who cares laser ke apa ke, dia tetap maintain jer.. N Safee Sali, anda memang mantap !!

Yg kecoh2 pasal laser tuh la sebenarnya loser. Kalo korang mmg hebat, isu laser neh apa la sangat kan? Bila Fahmi kena laser td, dia tak ngaummm pun. Tak kecoh2 pun. Alaaa. Rilek sudaaa.

Apa2 pun neh kan lumrah pertandingan. Ada menang kalah. Kalo suma nak menang, sapa plak yg nak kalah kan? hehehehe. Terimalah hakikat harimau dah baham garuda. weehuuuu

N to all supportes Indonesia, respect others if u wanna be respected. No need to critic others. Chill yaw !
PROUD TO BE MALAYSIANNNN !!!!!


P/s; tatau pesepa ak suka tgok muka Bambang Pamungkas. Dari dulu lg ak admire dia. hahahaha. N rindu jer kat Amri Yahyah tuh. wallahhhh :)




Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

4 |peNgomen tingtonG|:

AtiEnAbErn said...

Eyes :Wah ! Sbb malaysia meng .. Jumaat nie cuti umum..hu3 .. anin mint bola jgk ye ?

Admiral Hafiz said...

Tahniah Malaysia!


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

naniNinot said...

even aku x mnat bola,tp stil aku bannga jd anak m'sia..btw,keeper indon feri f. 2 ganteng bangat..haha

♥cutebabygirl♥ said...

i love malaysia too! :D