ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, December 1, 2010

New header. wehuuu :)


Hey uols. Korang ada prasan tak kat atas tuh. haa. Anin da tukar header blog anin tuh. hohoho. Cantek tak? It's better than before rite? :)

Nah anin upload kt cni kasi korang usha2. hohoho :)

Ekceli, a lot of tenkiu to my lil sis, cik Messy sebab dia yg siapkan header baru anin neh. Berjam2 kot dia dok belek photoshop tuh. N anin sgt berbangga sbb neh la first header dia guna photoshop neh. Bravooo !!

Kalo kasi kat anin, confirm anin tutup jer photoshop then anin nanti bukak picnik or photoscape jer utk edit2 bagai neh. Itu lebih mudah n cepat. Biasalah uols. Org tak reti neh mmg bg byk2 alsn. gggrrr :(

I hate photoshop sbb i tak reti langsung nak pakai ! Jeles doe utk sapa2 yg sgt terer or yg tak buta photoshop neh. huhuhu. Tak mcm anin. I admit yg i buta giler bila bukak photoshop. Ada sape2 yg nk ajar anin guna photoshop tak? meh wink2 :)


P/s; suka tengok header baru. It's sooo ME ! :)

Pp/s; Baru bole tido dgn nyenyak sbb suda puas hati. Tenkiu incik lebah. wehuu.








Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

6 |peNgomen tingtonG|:

atien_abErn said...

hyeup .. calam knl .. cntik gk entry blog anin .. wt cm ne ? i will follow ur blog .. follow me 2 ..

eyes143.. said...

salam kenal atien. cantek ke? wt pakai potoshop jerr. hee.

atien_abErn said...

pandai anin wt .. potoshop ? atien bab2 photoshop nie memg x taw ..
sedih...:(

eyes143.. said...

hohoho. anin pun tak pandai gak. adik anin yg buatkan tu :)

atien_abErn said...

hehe .. same laa kite .. ingt kan atien sorang je yg ketinggalan zaman psl potoshop nie .. huhu

eyes143.. said...

anin bukak je potoshop tuh terus blur jap. =.="