ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, December 1, 2010

Orang yang pakai VIVA pun tak bajet mcm kau lah !


Hye uols. Oke. Now anin sgt geram n hottt ! Why? Meh anin nak stori mori kat korang apa yg jadi kat kami oke.

Tadi anin dgn messy kua jap. Nak pegi bank sebab nak tukar no m2u TAC tuh. Sampai je sana atm jd problem. Jd cane tah. So kami neh da hot gila lah. Then masa nak kua tuh ada la sorang hamba Allah yg tersangatlah bajet hebat neh.

Masa tuh kami da nak lintas jln. Bayangkan orang laen nampak kami lintas tapi si laki yg bodo kedengoi neh macam da jadi buta jep. Bukannya dia nak tekan pedal brek tuh tapi lagi kami jln lagi dia p tekan pedal minyak. Apa kes der??

Dah tuh dia siap jeling n wat dunno jer td. Uols tau tak, seinci je lagi kaki kami neh nk ciom bumper keta dia. Kalo tak mmg dia da slmt hentam kami td. huh. bangang ! Hey u ! Susah sgt ke kau nak minx maaf weyy?!! Bukan kena byr pon !

Kaki neh tadi ringan jer nak kasi flying kick cket. Baru puas aty. Eeiii. Kalo bole snap gambar muka dia yg bajet tuh, mmg anin tempek da kt cni. Harap muka ja ncem cket. tapi attitude mcm hape jer. huh.

Anin rasa dia neh baru dpt lesen n baru bawa kua keta lah. Dia rasa myvi dia tuh hebat sgt kot. Sampai kan ada moto yg selisih dgn keta dia pun dia wat derkk jer. Dia bia keta dia yg besar gedabakk tuh landing sorang2 atas jln tuh. Melampau betol la ! haishhh

Hello ! Orang yg pakai viva pun tak sebengap kau lah. Org laen pun ada jugak keta tapi tak la jakun mcm kau. booo sama kau lahh !







Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

10 |peNgomen tingtonG|:

Weeda said...

saba anin saba...

bese la tu manusia byk ragam..wat dunno je..nanti dia dapat balasan sendiri..

LeeAneem said...

salam kenal.....sabo dik sabo....sabo tu separuh dpd iman...meh follow teman...

eyes143.. said...

Weeda;

tu ah. tp td mmg taleh nk saba dah. haishhh

LeeAneem;

salam kenal gk. :) oke2. jap anin terjah yer. :)

atien_abErn said...

hish3 .. x patut2 .. kalu atien jdi anin kn .. atien jeja je hamba Allah sorang 2 .. saman dy .. haha
manusia laa kate kn ..
yg penting .. sabar je lah ..:)

eyes143.. said...

geram tau dak atien. ingatkan muka ncem perangai pun ncem. rupanya hampeh jer. huh

atien_abErn said...

Ooo,,muke ncem rupe y ? conteng je arang kt muke die 2 .. bgi x ncem cm perangai die .. bru sme .. huhu

eyes143.. said...

mau amek muka dia tenyeh dkt tar. huh

atien_abErn said...

hahaha .. tenyeh sklai kt tayar keta die tuh .

eyes143.. said...

a'ah kan. tp kan. dia ncem ouh. bekemeja lagi. adehh. curang jap :p

atien_abErn said...

aik ? boleh plak tu curang2 jab .. haha .. x pa .. blh d maaf kn .. haha