ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, March 10, 2010

Tolongggggggg.. Mayday....... HELP =[


Weii.. Blogspot tgh jem ke skrg?? Dashboard korg oke tak?? Ke anin sorg aje yg jem skrg neh.. Haisshhhh.. =[

Anin taleh nk moderate komen laa.. Kan slalu bila kita bukak dashboard, n bila ada komen, dia akan display kt dashboard kan? Neh anin bukak dashboard, takde satu komen pn weh!! Tapi bila anin check gmail, belambak komen.. Awat jd cmtuh ek??

My prob rite now :

BILA BLOGGER KOMEN ENTRY ANIN, KOMEN TAK DISPLAY DEKAT DASHBOARD.. WHY???

Anin ad silap tekan pape ke? Tadi da check kat setting tp suma oke.. Haishhhh.. Skrg neh anin kena on gmail ngan dashboard serentak.. Lau tak t anin tak alert bila korg komen..

HELP me!!~~~sob3..


Otak anin da blackout skrg.. huaaaa.. =[




Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

4 |peNgomen tingtonG|:

ardinihumaira said...

i setuju! komen i pon invisible 2 bijik dan 2 hari. asik ada je 2 komen tu tapi i bukak je tader. pastu kalau ada komen lain contohnya bertambah lagi satu.. jadik terpampang 3 komen padahal kalo bukak ada 1 je. kalau terpampang 10 komen bermaksud ada 8 je sebenarnya. heran kan kan?

eyes143.. said...

ardinihumaira~ blogspot tgh mengong kot skrg neh.. huhu..

tension i.. asyik kena refer gmail aje nk cek komen.. huh..

F U N F A B U L O S I T Y said...

blog dex ok je-
cuba cik anin try macam ni-
mula2 bukak gmail dulu-pastu amik new tab(buka melalui paparan firefox)then bila dah redirecting gmailbukak blog kita lak kat satu lagi tab tuu-yg penting kena open gmail dulu-baru blog ;D

eyes143.. said...

F U N F A B U L O S I T Y~ skrg neh anin lau nk cek komen, kena ikot gmail aje.. kat dashboard mmg tak dispaly da.. =[