ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, March 10, 2010

Aku ciplak benda alah neh weh! =]


Monink2.. Update lagik.. Mula2 anin nk kongsi ngan korg.. Cafe world anin da smpai level 8 weh.. hahaha.. Mmg ler da ade yg smpai bepuluh2.. Tp lau tak smpai 2 ari da level 8, kira orait la tuh kan2.. ngee.. Punya pulun neh.. hihi =]

Oke2.. Back to da topic.. Tadi anin sje on kan suma social network anin.. N bila smpai stu page neh, dia ad sent emel kat anin.. Anin suka tol baca ayat2 tuh.. hahaha. Rasa cam nonsense pn ad.. Oppss.. Nonsense lagik.. agagaga =]

Meh anin nk tempek kat cni ayat2 tuh.. Anin ngaku weh anin ciplak sbb anin tatau nak kasik credit kat sapa.. huhu.. If owner entry neh terbaca, cpt2 lanting komen kt anin keh.. Sepantas kilat anin kasi credit..

Bkn ape weh.. Skrg neh da byk blogger blogspot kena tduh copy cat dog... Slh stu pnca sbb tak kasi credit kt owner entry.. Kdg2 tuh benda remeh2 neh pn leh wat gado.. Tp iye laa.. Spe tak mara kan.. Lau entry kena ciplak pahtu di publish n takde credit plak.. Spe tak bengang..

Oke2 back to topic.. Byk lak anin melalut.. ngee.. =]

Biler kiter syg org tu
Kita tnggu dia lame pn x per
Tp biler dia tnggu kiter??? dia mrh2
Ati kate; ala adatlah ada yang mnnunggu n dtnggu

Biler kiter syg org tu
Kiter x tdo pn x pe lyn dia yg ngah bosan,
Tp biler kite bosan.. Ada dia lyn kiter?
Ati kate; x pe dia busy kott

Biler kiter syg org tu
Kita gdh ngan dia, kita diam je
Tp dia heboh 1 dnia
Ati kate; x pe, dia tension tuu

Biler kiter syg org tu
Kita kol nak ckp ngan dia
Tp dia bg phone kat org len atau matikan
Biler jd cm2, x pe
Ati kata; x pe, lyn je, kwn dia, kwn kiter gak

Biler kiter syg org tu
Kita bercerita dgn dia,
citer ngan tunggul lg baik
Tp biler dia bercerita ngan kita
Kita dgr, sepatah2 kite kena ingt...klu x ingat kita yang kena marah
Ati kata; x pe syg katakn…

Biler kiter syg org tu
Kita n dia lpr
Tp kiter bg sume roti kita kat dia
Ati kata; ala jagalh ati dia, sian dia….

Biler kiter syg org tu
Kiter sanggup bg dia rest biler dia letih,
Tp biler kita letih,
dia srh jugak kiter lyn dia bila dia bosan
Adil ker?
Ati kata; ala bukan selalu pun..

Biler kiter syg org tu
Kita jadi cam org giler dngr dia sakit,
Tp biler kita sakit,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia meraikan hari kesakitan kita,
Ati kata; ala x pe, x kn dia nak berkepit ngan kita 24 jam

Biler kiter syg org tu
Kita x prnh pntingkan diri sndri
Tp dia hpokrit thp gaban
Ati kata; x per, dia mmg cm2 kene lah trima..

Biler kiter syg org tu
Kiter syg nk tngglkn dia slama2nya
Tp dia x tahu kiter berdpn dgn maut,
Wlpn kiter skt, dia kata kat kiter,
sakit bese2 jer, jgn nk mngarut
Ati kata; cmnelah dia biler kiter x de, msti dia hepi

Biler kiter syg org tu
Kiter x snggup tngk dia derita
Tp dia x prnh hargai diri kiter,
Ati kata; tau x btapa kita syg kan dia????

Biler kiter syg org tu
Kiter snggup tngglkn dia selama2nya untk dia bhgia
Tp adkh dia tahu pngrbnn kiter??
Ati kata; x pe, janji dia bhgia

Dan……
Biler kiter dh tngglkn dia selama2nya
Dia dtg ziarah pusara kiterr

Dia kata dia mintak maaf sebab pernah mngata kiter
Dia mintak maaf sebab pernah bt kiter tnggu dia
Dia mintak maaf sebab pernah pksa kita lyn dia time bosan
Dia mintak maaf sebab pernah heboh 1 dunia slh kiter
Dia mintak maaf sebab pernah x hiraukn kol kiter
Dia mintak maaf sebab pernah x dgr luahan ati kiter
Dia mintak maaf sebab pernah bt kiter klprn sbb dia
Dia mintak maaf sebab pernah gnggu waktu rht kiter
Dia mintak maaf sebab x pernah hiraukn skt kiterr
Dia mintak maaf sebab pernah pntingkn diri dia sndri
Dia mintak maaf sebab x prnh tngk pnderitaan kiter




P/s: So.. apa kata korang??
Lanting sepatah dua okei.. agagaga =]


Again..
Im not in dis situation yer..
Juz rasa mcm ad betulnya dgn putaran idup skrg neh..
N i wish i would not involve in dis stupid situation coz it will hurts so much.. =]




Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

10 |peNgomen tingtonG|:

Alynn Notnot said...

pernah je jumpa spesis camni. skrg dah tinggalkan dia dah. laki tak guna. hoho~

~ ReD ~ said...

bila kita ada, buat x tahu. bila sudah tiada, baru tercari-cari... itu lah manusia. x tahu lah kalau puisi @ sajak @ syair tu untuk alien...hehe

Cutiesifa said...

emmm..
adakah ini berkenaan dgn ur bf??
biasalah laki nie kdg2 dia x paham kita..siqah pun kdg2 bengang gak..
kita wat salah bukan main lagi mrh, tapi bila dia wat slah, kita maafkan je, boleh je acting cam biasa..

hanya kita yg tahu perasaan kita nanye..

bersabarlah k :)

ardinihumaira said...

dah tader baru nak minta maap. sobbb sob...


luku2 pencinta seperti ittew. dushhhhhhhhhh

.khai. @ drcomot said...

best ke men cafe tu? xpenah nak cube men huhu

kenapa cik mata143?
anda mengalami masalh tu ke?

eyes143.. said...

Alynn Notnot~ skrg pn anin hampir2 slm situasi cm neh.. fuhhh~~

eyes143.. said...

~ ReD ~ itulah.. manusia tak penah nk hargai ap yg dorg da ad.. bila da ilang, baru nk tegedik2 carik..

eyes143.. said...

Cutiesifa~ tade la.. juz tuk umum benda alah neh.. majoriti laki yg slalu wt cm neh.. kita slh cket, dia bising, tp bila dia? huh

eyes143.. said...

ardinihumaira~ lempar ke laut je la.. hihi

eyes143.. said...

.khai. @ drcomot~ jangan maen laa.. t addict cm anin.. hihi..

almost in dat situation =]