ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, July 18, 2009

Lai2.. Award lagik..~

Sekarang ni anin rasa musim kasi award kot.. Iye la kan.. Skrg ni byk blogger kasi award tuk pollower dorg.. ( anin je tak kasi2 lagik.. kuikui.. ) Award kali datangnya dari [ cik wanny ] ..

Dia kasi award ni special tuk pollower dia sj.. So spe2 yg nk award ni, uols kena la jd pollower cik wanny dulu.. Baru leh dpt yerk.. hihi..

Okeyh, back to da award.. Ada rules tuk amek award ni.. Jom polow anin.. Kita tgok ape rules yg cik wanny kasi tuk amek award ni yeah.. Check it out..! >_<

Rules:

1.Copy image kat atas ni.
Done!~

2.Tulis sebarang komen tentg penghantar ni.
Mekaseyh ye cik wanny sbb kasi award yg kiut miut ni kat anin
.. Laen kali kasi lagi yerk.. Hee~~

3.Tanya 3 soalan yang kowg nak tahu sal pghantar ni(pastikan penghantar ni tahu)
Rasanye takde ape yg nk tnye kot.. Sbb anin da refer section About me tu.. Hee~~

4.Hadiahkan award yang kedua di ats kpda spe2 blogger yg kowg suka.
Award ni anin kasi tuk smua yg singgah kat blog anin yerk.. Luv ya! MuahxX.. ^_^


www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: