ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, July 18, 2009

Incik cikedisS~


Nk kena post gak entry ni.. Taleh jd ni.. Kuang2.. Anin ad kenal ngan sorg ni.. Anin kasi nme dia incik cikediss sbb dia ayam.. Hihi..

Nk describe dia ni cmne eh.. Dia ni sorg yg agak senget.. ( agak ke.. ? ) Eh.. Mmg senget pun dia ni.. Dia ni sorg yg berjiwa amat sensitip gitu.. ( ye ke?? menci i.. )

Agak lawak gak bila anin smbg2 ngan dia ni.. Gila2 gitu.. Satu tabiat buruk incik cikediss ni, dia suka sgt ngusik anin.. But i like u.. Haha.. Ingat mcm nk tempek pic incik cikediss ni tapi t kasi publisiti kat die lak.. Mna leh publisiti ni.. T dia eksyen lak.. Haha!

Opppss.. Jgn tnye anin spe incik cikediss yerk.. Mmg anin takkan komen ape2 pun sal incik cikediss ni.. Juz wanna share to all of u who is incik cikediss.. Sharing is caring rite..

Will c u next time eh..! Luv ya! MuahxX.. ^_^

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

RobinHood said...

publisiti skit skit xpew..
kew malu neh nak xpose incik cikedies tuw?
;p

eyes143.. said...

erkk.. eh2..
mne ade.. bleh je nk xpose dia..
hihi..