ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, April 1, 2009

Saya sayang dia...

Saya suka sgt tengok jari-jemari awek saya... Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang... Bukan takut patah tau... Tapi takut nanti jari-jemari kitorang tak boleh tolong each other di satu hari yang giler forever depan Yang Maha Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betul... Sungguh! Sebab tu saya belikan dia tudung... Hmm, bukan sebab jeles orang lain tgk plak tau.... Tapi, sebab saya nak tgk rambut iklan pantene dia tu sampai bila2... Takut nanti dibakar dek api neraka, di suatu hari yang giler forever...

Saya suka tgk body awek saya... Solid betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan dia telekung
Supaya mase die 'dating' dgn Kekasih die Yang Utama, dia jaaauh lg cantik dan berseri menghadapNya. Saya pun tumpang dapat pahala… Peerghh!, Syoknye...

Saya sedih sgt bile tengok awek saya tak tido, tak makan, sbb rindu kat saya... Saya pun macam tu jugak, ada problem yang sama.. Die tanya apa ubatnya?... Saya pun bagi die al-Quran untuk penenang jiwa... Semoga lebih cintakanNya drpd saya...

Saya sedih tengok awek saya selalu pesan macam2 kat saya… "makan, minum, jaga diri, drive elok2 tau.. nanti awak sakit saye susah hati... bla bla bla bla"katenya.. Tapi bila tengok movie sama2, burn asar maghrib gitu aje, die tak kata satu aper pun.. Hai... Berdosanye saya....

Kesimpulannya, saya memang sayang sgt kt dia… Nak jumper die, bersama dia, giler forever…
Yang ever punye forever… Di dunia dan akhirat terutamanya, janji nak share heaven sama2…
Kekal bahagia, Selamanya...

Semoga kami saling mengingati, dosa sendiri pun infiniti... Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni... Semoga kami menginsafi diri... Ya Allah, ampunkanlah kami…Semoga kami dapat kekal bersama selamanya, di syurga nanti...

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: