ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Sunday, March 29, 2009

Ari yang cbuk..

Semalam aku bz sesangat. Ramai dtg umah aku. Pagi2 dh kena bangun awal. Pi market pahtu masak plak. Then aku kemas2 umah ckit maklumlah org nk dtg kan.. hehe.. Dorang smpai kul 3 lebih pahtu balik kul 7 lebih.
Semalam aku support gak earth hour tapi kan..... pukul 9 aku bukak la tv.. AF punya pasal.. Citer pasal AF, smlm dua pelajar terkeluar. Obri ngan Rini.. Kali ni dorang di hantar smpai dekat pintu atau lebih tepat lagi, dekat pintu bas.. hik3.. Memang patut kuar pun dorang ni.. Dah la tak bes..

Lupa plak, smlm aku fight ngan ex aku. Antu punya jantan!! Sibuk2 je ngan hal aku. Menyampah betol!! Ingat dia bagus sgt?? Dah tu perasan plak!

p/s : Jantan mcm ni tak dpt pun takpe la!! Tak hadap pun!! Huh!!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: