ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, March 31, 2014

Gian Pepero. Murah gilaaa 3box RM10 ngeh ngehh ~



Hakhakhak ! Sekarang tengah gian makan Pepero Almond ni. Memang musim dia kot. Sebelum ni ada timbul isu halal / haram pasal pepero ni tapi kat bawah ni anin dah tampal jawapan dari Halal Korea berkenaan dengan isu ni.


So macam biasa lah. Sebab anin yakin anin mentedarah la Pepero ni. Bagi yang was2 anda boleh elakkan je. Sebab selagi takde info yang sahih berkenaan dengan ni, ia tetap takde masalah. Heee so sapa2 yang nak jugak promo RM10 untuk 3box boleh la ke fb  [ Fereena Beauty In Penang ]

Nyum nyum ! Selamat berpeperooo !




Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: