ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, May 3, 2013

First candle light dinner


 Assalamualaikum, annyeong !

Actually neh cerita hari Selasa lepas. Tadak masa sebenarnya nak update sebab terlampau busy dengan keja kat ofis neh haa. Hurr hurr !

Okay malam tu saja la ajak incik tunang keluar dinner. Tu pun sebab keesokkan harinya public holiday. So saja lah ajak keluar makan. Tak sangka pulak dia pun okay jaa.

So kami decide nak dinner dekat Puncak Mutiara Cafe dekat Kampung Pelet tu haa. 


 Okay dekat situ. Tempat dia kira best lah. Boleh bagi two thumbs up ! Hehehe. Dah sampai sana incik tunang pun pilih lah meja. Ingatkan dia nak amek yang kat depan2 neh. Tapi sampai ke dalam dia pilih meja. And I was whyyy ? Kat depan2 neh tak boleh makan kaa. Sebab apa uols, tempat tu tersangat lah luas and boleh tercungap2 jugak lah kalau berjalan kan hurrrr !


Alright seee ! Tepi kolam. Err tak reti nak bagi reaksi macam mana sebenarnya huhuhu. Speechless okay. Terasa bahang satu muka neh huuu. First time lah rasa macam neh. Maybe ada yang akan kata benda alah neh pun nak kecoh2. Punya suka lah kan. Dah nama pun first time. But really really love it ! Heeee !


Yang neh anin punya. Hohoho ! Yang incik tunang terlupa plak nak snap aishh ! Lamb chop neh tersangat lah sedap ! Tapiii susah plak nak potong herrr ! And sampai tahap tukar makanan dengan incik tunang. Sebab susah sangat nak potong huhhh ! 

Mula2 dia makan okay laa tapi lepas tu dia kata liat and i know that dia tak boleh makan liat2 neh. So anin mintak tukar balik lah kan. And u know what he do ?


Taaaraaaa !

He decided to cut into pieces siap2 untuk anin. Ahaaaa sangat lah heaven. Bakal suami yang baek ! Heee lepas neh buat macam neh lagi yaa ! Hihihi ! 

Thanks sebab belanja ! Bye ;)


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: