ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, April 1, 2013

Not feeling well :(


Hari neh tak berapa nak sihat. Demam kot. Huhuhu. Actually pakej lengkap la neh kan. Demam, batuk dengan flu.



And thanks to incik tunang yang sangat baek hati jaga anin masa tengah saket neh. Terus terasa macam best plak saket hahaha. Dapat layanan yang tiptop gitu heeee.

A kiss on forehead was the best medicine ever ! Baek terus demam ko hahahaha. Ko hadoo ? Jangan jeless hahahaha.



Errr tak berapa nak okay sebenarnya sekarang. Badan still lemah. Tapi terpaksa paksa diri neh jugak sebab minggu neh weekdays. Kalo tak p keja nanti bos tercari cari pulak. Mencikkk.

Urmm sekarang dah bulan April. Cepatnya masa berlalu. Dup dap rasanya. Lagi 100 hari nak puasa dah. And bulan puasa neh anin niaga lagi heeee. Say bye2 to Intel. Malas dah nak keja situ. Semak semak !

Okay tu ja kot untuk hari neh. Nak rehat lagi sikit pehtu nak balek. Thanks sayang. :*


Anin.


Luv ya!

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

sabella mohamad said...

memang tak larat kan kak kalau dapat complete pakej gitu . best la ade org jaga . demam hari2 pun takpe . hihik .

btw , take care ye kak ^^

Eyes Tiramishu said...

haha kalo ceni gayanya memang demam hari2 pun kak rela hahaha :p