ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, October 5, 2011

Damn it !


Aku tak cuit kau, apesal kau cuit aku ? Aku tak sebut nama sape2 kot kt blog neh. For ur info, bkn kau je yg ada mslh nan aku, byk lagi kot. Sbb kau dah terasa, kau amek je la ea. F.o.c je.

Past is just a memory but its difficult to erase. But u girl, dun pretend to be soooooo innocent. Say others hypocrite, but u by urself ? not hypocrite my dear ? Say others childish, but u ? even so lame n childish.


U cannot see where i stand unless u take a walk in my shoes.

Silent does not mean acceptance gurl. Tade bnda dah yg aku nak setel nan kau. Stay away from us especially from me. Aku tak suka, aku meluat, aku menyampah. Aku ingat lagi apa yg kau ckp dulu. Seorg kawan kalo dia ikhlas n tade niat laen, dia takkan cakap mcm yg kau ckp tu. Thats are the real fren shud be.

Bkn niat ak mengongkong. In fact ak tak pena larang dia kwn nan sape2. Tapi cara kau tu buat ak bezakan kau nan kawan2 dia yg laen. Dulu sbb kau, aku nan dia gado sebulan lebih ! Apa yg aku rasa waktu tu ? How could u gurl. Sbln life ak messed up. Sbb kau ! Then how could u asked me " ad yg tak puas aty ke ? " Shud u ?

Kau ckp kau cuma sampaikan pesanan wish bfday. Sejahat2 aku, seteruk2 prangai aku, aku tetap sampaikan jugak. Hello gurl. Bfday dia da lepas 2,3 ari baru kau nak wish ? Bkn kau tak on ari2, bkn kau tak on fb n mostly bkn kau tak stalk page aku. Tbe2 kau muncul suruh wish bagai ? N ari tu tbe2 kau inbox ckp " taniah sbb da baek2 n sort of ? " Utk apa ? Ak ingat lagi ap yg kau msg ak pg tu. Still fresh in my mind. Sikit pn aku tak lupa. Cara kau mcm " kalo aku nak dia, dah lama aku bole dpt " ohh not cara kau but u meant it rite?

Tak kesah la apa pun. Aku bukan tak puas aty dkt kau n sort of tp im too sick for being too nice too others. Enaf is enaf. Oh ya, this post is for u, yeah for u.






Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: