ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, November 27, 2010

Weehuuuu. CikMATA suda rajin !


Yeah2. Nmpak tak tajuk entry tuh. haa. Neh nak bagitau korang la kan. Skrg neh anin da rajin g terjah ke suma blog2 yg anin polow, dipolow, memolow n seangkatan dengannya lah.

Huh. Korang ingat senang ke anin nk g satu2 blog n komen korang punya entry? Dgn line yg kdg mcm hape jer. tapi tak kesah. Uols punya pasal, i dun freaking care nk g jln2 suma blog.

N skang neh anin rasa mcm rajin nk wt review blog2 korang. Maklumlah tgh free. anin takkan pickup mana2 blog yg anin suka tapi if korang nak blog CORET-CORET CIKMATA neh wat review blog korang, do left ur comment yeah n jgn lupa tinggalkan ur link skali. Takde paksaan oke :)

Haa. Ketumbit anin neh pn da semakin oke. Lega rasanya. Kalo tak cemeh jer mata ai sblh. Tak sanggup rasanya. Sempat la nk dating ceni. hohoho. (gelak setan)

Oke uols. anin nk g jln2 blog korang lg. Korang update, anin singgah. no hal babes n dudes ! :)





Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

3 |peNgomen tingtonG|:

Izz said...

same la kite. tga rajin nie. hehe

atien_abErn said...

tgh rajin ea ? tpi ,, atien nie yg x berapa rajin nie ..huhuu

eyes143.. said...

heeee. skang neh mud tgh rajin. itu yg hari2 update. :)