ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, November 29, 2010

Sudah ada page dekat FB :)

Haila2. ahaa. Korang nmpk tak image tuh? Or dkt sidebar anin neh? Hee. Ekceli hari tuh anin saja gedik2 nak buat page blog neh dekat facebook. Al maklumlah masa tuh tengah boring gila vavi ar kan. So saja2 lah create page tuh.

Alaa. Nak create bkn susah pun. Lagipun bukannya kena bayar sesen pun. Takde la kan. Anin tengok ramai blogger2 dah ada page dorang sndiri. Even blogger baru pun ada. So anin pn nak jugak la kan.

N jadi lah page yg tak seberapa tuh. Haippp. Itu bukan fan page oke. Sapa2 cakap anin gedik wat fan page, t anin tampaq gak korang laju2. huhuhu. No fan2 here. :)

So kalo korang suka blog ini, like like la yer. Oke2. Jadi muka tak malu jap. hehehehe. sayang korang lah ! :)








Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

6 |peNgomen tingtonG|:

Weeda said...

hihi..dah like~~

Lya Colours said...

melangkah maju ke depan

nazihahisa said...

hihih nk like2... jom2 like2 dkt blog Gadis dan wanita pulak.. boleh gosip2 pasni :p

eyes143.. said...

to uols; tengs yaw sbb like :)

atien_abErn said...

i like !!!!

eyes143.. said...

waaa. tenkiu. jgn lupa klik like button okay :)