ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Tuesday, November 2, 2010

H I J A C K E R S ? ? terima kasih .


Currently; in Gelugor, Penang . .
Mood ; sejok la bangang ! ujan dehh =.="

Monink readers.. suma da tidoq ka wehh?? Apa laa.. Tak rock laa beb tido awl2 neh.. I noe lahh.. dat u, u n u tuh masih jd burung antu mcm i neh.. Mata still kelip2 dpn lappy.. whoaaa..

Dua tiga ari neh ujan tak benti2 lah.. dari pg smpai ke mlm.. Mcm mna na
k dating neh?? Oppsss.. Takde kaitan.. hua hua hua ! Bila ujan tak benti, perot otomatik da maen lagu keroncong.. Adoiiii.. Ada apa kt dapoq tu ekk..? Nak kena p selongkaq neh.. huhuhu

Bila ujan, baju2 nk basoh maken bertambah.. Baju yg tak kering pun lagi la bertambah.. any suggestion cane nk bagi baju cepat kering? Takkan nk bukak butik dlm rumah kot.. hadoiii..

Ouhh.. Mmg.. Otak ak suda weng2 gara2 ujan yg mmg sgt nikmat ! ( tetiba2) Ekceli ak pun tatau ap yg ak nk update sbnrnya.. hahahaha.. N i'm still hungry u noe.. huarghhhh.. Yes.. Mmg ak gila.. Tao dah hg nk ckp mcm tuh.. Mcm ak kesah.. Ye kot.. lalalala~!!

Oke2.. Back to da topic.. I dunno wat da heck dat u, u & u r still not satisfied but its oke its orite i dun mind n i dun really care syg..hahaha..hangguk kaww! tak jd kudis pun kat ak..mekaseyhh !


P/s; rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari.. (takde motip =p )


Pp/s; " bodo kedengoi " i like =)


Ppp/s
; sgt tak nanges ! rugi2 ! tapi..
FARID KAMIL ! macho siot ! wakaka !>>>









Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

shasha said...

time hujan napsu utk tido adlh sgt tinggi.. :D

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

mmg pun, time cuaca sejuk ni buat rasa ngantuk...kalo keje dlm ofis ada air-cond, kejap2 nak ke toilet jerr...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE