ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, July 10, 2010

Tak bole tahan da neh!!


Wassup2 guys! Anin taleh thn da la skrg ngan guy sorg neh.. Hadoiii.. Bila la dia nk resign neh.. Ekceli i da ngadu dkt bos bengong tuh bout dis guy laa.. N.. N.. Dia da wt kptsn nak bentikan sj bdk ini.. huahuahua.. Jaat sgt ker ak neh? Gasak laaaa.. Tak herann..

Anin pelik ar ngan bos anin neh.. Why? Why? Why dia kena amek laki keja bhgian conveyancing weh??? Pmpuan da tade dah ke?? Hadooiii... Mmg la syiok kalo laki keje under anin tp tuh laa.. Bknnya tao wt keje pn.. Nyusahkan lg ad laa..

Bkn ap weh.. Dis guy owez make me do double works.. Ha laa.. Suma keja yg anin kasi dia wt, las2 msti anin kena wt suma balekk.. Bek dr mula jer anin yg wt.. Tensionn baii.. Anin jugak yg kena jd kuli kemas workstation dia yg mcm tongkang pecah tuh!! Bodo! Amek kaww!

Time balek anin pn kena extend da skrg wehh.. Cun2 bole balek kui 5.30 tp sbb bdk bengong neh, anin terpaksa stay smpai kui 6 lebeh.. Almost 7.00 jugak arrr.. hadooiii.. Tension2.. Nyampahnyaaa..

Dah tuh.. Tiap2 kali lunch jer dia mesti cebok2 nk jd penyibok.. Dgn bos satu hal.. Dia lg.. Ak lari kua pintu blkg pn dia alert.. Antu betoi arrr.. Kalo cari anin tak jmpa, jap jer dpt phne call.. Rimas ak cam neh wehh!! Helpppp..

Cepat2 la buang dia bos oiii.. Tak thn da ak neh.. Mmg menggugat ksbrn ak la bdk neh.. Haishhhh.. ='[

Still fighting2 wif dat stupid bos lol..
Dasar penyibok hal umah tangga org!
bahalol! pui! pui! pui!



Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

6 |peNgomen tingtonG|:

Peminat Katie Holmes said...

tahan2.
skit je lgi.

eyes143.. said...

apakah ituu?

ardinihumaira said...

yunk.. lama u menyepi...

~ ReD ~ said...

ya rabbi..apsal terasa dh lama gila sis x masuk sini???isk3...

Latest Entry : GengBlogger Gathering, Here We Come!

Anda mungkin meminati entry ini <a href='http://journey-of-red.blogspot.com/2010/07/pengakuan-terbuka-aku-curang-pada.html>Pengakuan Terbuka : Aku Curang Pada Kekasihku!</a>

eyes143.. said...

ardinihumaira;
i bz la dear.. huhuhu

~ ReD ~;
sbbnya anin da bekurun tak hapdet belog.. huhuhu

ciEk NiENa said...

erk, dia tataw wat, dia xtanya ke anin? aiishh, ni musti dia pom malas nk wat keja kan.. huhu.. nway, saya da tukar link.. sila la kelik2 yea.,.

http://bilasayamenjerit.blogspot.com/

tenkiu yea.. wif lurve :)