ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Monday, January 18, 2010

Suka kena tipu baru nak PERCAYA


Smlm kan anin tgok citer Buaya Darat kat Astro Prima.. Besh gilaa citer tuh.. Pecah perot anin gelak.. Ad spe2 yg lyn citer neh tak smlm? Kasi back hand cket.. Ngeh3.. Meh anin stori mori cket citer tuh kt korg..

Citer neh sal 3 org kawan baek nama Azri, Azlan ngan Eddy.. Azri ngan Azlan neh asyik kena control ngan bini dorg.. Laen plak ngan Eddy.. Dia neh pndai split words kt bini dia.. So si Eddy neh nsht la kt kwn2 dia tuh.. Bini2 dorg neh suka kena tipu.. Oke la.. Takat tuh je anin nk citer.. ngee.. Sapa suh tak tgok smlm.. :p
Back to da topic.. Haa.. Betul ke pmpuan neh suka kena tipu..? Contohnya cm neh..

Awek neh asyik tduh boy dia ad pmpuan len, then boy dia tak ngaku.. Coz mmg boy dia neh tadak pmpuan laen.. Yg si awek neh asyik tuduh n tuduh.. Dia nk jugak boy dia neh ngaku.. Yg si boy neh nk ngaku cmna, dah dia tak buat.. Dah tu si boy neh fedup, dia pn g iye kan je la ap yg awek dia tuduh tuh.. Then terus setel da case.. Si awek neh pn tak bising2 da coz dia ingat boy dia ngaku slh..

Bila anin pkir2 balek situasi tuh, ad betul gak weyh.. Elok je si boy pura2 ngaku, yg si awek neh terus tak bising2 da.. Mmg org pmpuan neh suka kena tipu baru nk percaya eh.. Sbb tuh la org bleh kata pmpuan mudah kena tipu..

My personal opinion la kan.. If dis happen to me..

Anin da kenal dia cmna.. Anin da tau prangai dia cmna.. Anin takkan caya anytink slagik takde bukti yg kukuh.. Tp tuh bkn bemakna anin caya dia 100% weyh.. 60% je kepercayaan anin kt dia.. Yg lg 40% tuh anin simpan tuk diri sndiri.. Mana la nk tau stu ari nnt tba2 muncul plak bukti kukuh, tp dlm msa yg sma, anin neh caya sgt kat dia, smpai taleh nk terima hakikat lak kn..? Nazak da tuh weyh! ngeee.. So.. Tu la gunanya 40% tuh.. Tuk anin benci abes2an! ahahaha! Ap ak peduli lau nk kata ak kejam.. Pkir dulu sblum nk kata anytink.. lalala!~

Weekdays suda bermula .



Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

6 |peNgomen tingtonG|:

* mEsSy * said...

caya la kamu b4 kamu dcayakan.. ngee..:)

eyes143.. said...

adek~ senang citer tayah caya2 neh..
karut marut jerr..

Redbloodsnow said...

ikut perangai akak annin, percaya takat 20% je...hehe. the balance % utk diri sendiri bersedia for the worst


:P

eyes143.. said...

kak zie~ lg besh kak.. caya 20% jer.. ngeh3..

tp kdg tuh btul gak.. kena syg diri sndri jugak bub lau ditakdirkan jd da worst, kita jugak yg merana t.. huhuhu

cH!xn0t said...

haha..not tgk cter..gelak beso bla tgk cter tuhh..yup2..not paham sgt....heheheheee..sabor akak koo...

eyes143.. said...

notn0t~ seyes besh citer tuh.. besabar aje la.. huhuhu