ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Tuesday, December 1, 2009

Nk meluahkan perasaan yg hampir2 malatop!! hoyeee..


Jeng3.. Ari neh oliday.. Tp oliday dgn rasa yg amat2 geram siOt!! N org mawu kOngsi kehangatan kegeraman yg keamatan sgt dgn uOls..

Cett.. Meh anin nk citer.. Mulanya anin cooti ari isnin.. Then management gilak n tukar oliday anin ke ari rabu.. Yg tu takpe lagik.. N for da second month anin oliday ari rabu la kan..

Pahtu ad sowg staf neh nk cooti ari rabu coz dia nk together - gether ngan kezen dia.. N dia pun tukar la cooti ngan anin.. So secara tak rasmi kitorg da tukar cooti.. Dia oliday ari rabu n anin lak take over cooti dia la.. cooti ari selasa.. Psstt..
Rasa2 korunk bleh catch up ke tak neh..

Slama one month kitorg juz fill up borg tukar rest day.. N bila schedule bln 12 da kuar, anin g cek la.. Nk tgok da tukar official ke tak.. Tgok2 je schedule tu, anin da jd mcm ala2 volcano nk malatop!! Nanges ko weh..

Anin g cari ar manager ngok lagi ngek tu.. Cari pnya cari las2 nmpk dia dok meeting.. Org tawu ar dia tu tak puas aty ngan org.. Coz time dia suh wt ot sehari sblom raya tu, org mentah2 jep rejek.. Kononnya org neh mcm mencabar dia larh.. N org mmg nmpk dia tgok org cm nk telan idOp2 jep..

Secara tak lgsung cooti org dia g tukar.. Bedebah pnya manager yg ngok lg ngek tu.. Yg wt anin mara sgt2 tu, dia tukar smlm weh..! Sialan punya bos.. Ak dpt keta ko, ak pancitkan tayar.. wahahaha!! :) ap ak kesah.. lalala..!~~

Sambung citer balek.. Anin pn dgn rasa beraninya tak g keje ari neh! Hahaha.. Memberontak ar konon2nya neh.. ngeh3.. Anin juz send one msg jep tuk manager yg oke ngan anin..

" abg mizan, ri neh anin cooti.. coz ad hal.. actually jadual anin abg mie g tukar, so secara tak lgsung anin tamo dtg ari neh.. sok anin dtg cm biasa.. mekaseyh yep.. :) "

Jgn dpt incident report suda esok.. Lau dpt jugak, ko tawu la naseb ko wahai manager ngok lg ngek tu.. ahahaha..!

Ramai yg da resign bub sekor manager ngokngek tu.. c e k a d a k punya olang.. Ko amek neh tumbukan maut dr ak.. Dush3.. Eiii.. Dengki ar ko neh.. Tasuke3.. Pui! Pui! Pui!

oke2.. Agak borink jugak citer sal keje2 neh kan.. Actually anin ad hot stori nk share ngan korunk2 yg ngendap belOg sekangkang kera neh.. tp tak tawu lak cmne nk mulakan.. Takkan nk serbu kot tgh jep kan.. Hee.. t la anin atur2 dolu.. Ap2 pn.. Jeng3.. Daa..!~~

Me still live my life to da fullest . . :)

Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: