ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, December 25, 2009

Nak tingkatkan trafik belog korunk?! F.O.C. je sygss..


STICKY ENTRY ; scroll down 4 more updates..!

Hyepp.. Besh kan tajuk tuh.. Korunk nk tak tingkatkan trafik belog korunk? Sambil2 tuh leh tmbh earning nuffnang korunk tuh..

Senang je beb.. Mula2 korunk kelik link kt bwh neh dolu..

KELIK CEPAT !!

1) Pahtu korunk scroll smpai jumpa 7 banner..
2) Kelik suma banner tuh.. (kena bukak 7 tab) :) Banner tuh suma akn direct ke website ahli yg da join.
3) Kt website tuh akn ad code advertise dorg.. Korg kena copy code tuh then paste kat kotak2 yg ad kt link yg anin kasik yea.. ( wt cara yg sma tuk 7 banner/website tuh )
4) Bila da selesai kelik, korg reg kat bawah tuh.. (reg cm biasa jep)
5) SELESAI.. yippi..!

Suma neh adlh F.0.C sj..

N yg pasti, ari2 akan ad yg kelik advertise nuffnang korg n secara tak lgsg trafik korg akn naek.. SHARING is CARING maaa...

oppss.. slesai jep korunk reg kt ctu, t korg dpt la link korg.. Pahtu jgn lupa pomot kt org yep.. Wt jep entry cam anin wt neh.. Lg byk yg klik nnt.. ngee..

Lau nk tnye pape soklan, atau korg tak phm ngan ap yg anin cuba xplain neh, leh tgglkan soklan kat ruangan komen neh yea.. jgn shegan2.. ngee..

p/s : tuk blogger yg misken nuffnang mcm anin, mmg patut wt cm neh.. Huaaaaa... :'(

Luv ya! MmmwaaahhhxX!!

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

Redbloodsnow said...

eh yeke nih. nak try ah :P

eyes143.. said...

alaa.. kak da kata nuff.. ratah try la.. hee..