ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Sunday, September 27, 2009

Note tuk spe2 yg tak ske ak..


Ak juz nk ucap terima kaseh byk2 pd sesape aje yg maki hamun aku o tak ske kt ak.. Sekurg2nya ak tau, ak neh penting gak dlm khdupan seharian korg.. Hee..

N lagi stu.. Lau nk maki ke hape ke, tayah la nk guna platform un9 neh.. Bkn ape, ianya mcm memalukan diri sndiri jep.. Secara tak lgsung, bnda tu da mencerminkan diri kita..

Lau da tak tahan nk maki sgt, direct aje keyh..? Kol ak terus ke.. Face to face ke.. Yg tu lagi bagus dr korg nk maki tak tentu hala kt mna2 platform un9.. Ak yg bce pn nk tegelak aje.. Ayat bdk2 gitu.. So skrg neh, lau ad spe2 yg tak puas aty ngan ak, ak cbr korg direct je ngan ak.. Lg sng..

N ak ckup menyampah org yg ske split words..! Mmg memalukan betol.. Nmpk sgt korg neh ckp tak srupa bikin.. N org yg ske tdoh2 neh.. Fitnah nmanye tu..

Ak pn ad thp ksbrn jgk.. Sbb ak respek dia, ak diam ag.. Tp bila ak pkir2 balek, buang karan aje gado ngan bdk skola.. Mcm aku neh da jd sma taraf ngan dorg lak.. Taleh nk pkir betol2..

Ap2 pn ak akn oke, bila org oke ngan ak.. Dan ak akn wt dono kt somebody bila dia da smpai tahap memalukan diri sendiri.. Dr buang msa lyn korg, baek ak pkir sal sygs ak lg bagos.. hee.. =)



Luv ya! MuahxX!!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: