ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Friday, July 17, 2009

Sebelum dan selepas..


Entry ni anin sje cilok dr bulletin board myspace kawan anin.. Rasa mcm kelakar jerk bila baca entry ni.. Sape2 yg ad myspace ke, leh la add dia ni.. ( pomot jap ) Ni myspace dia [ melankolia ] Kuikui..

sebelum atas,selepas bawah..

1. ANGKATKAN BEG

Come sayang, let me carry the bag 4 u. Kesian u...

Beg u pun u malas nak bawa. Lain kali jangan bawa beg ah!


2. TERSUNGKUR BATU

'Sayang, intan payung, you ok tak darling? Bodoh punye batu!'

Jln betul2 la! Buta ke? Mata letak kat mana? Lutut? Batu tu macam besar pun tak nampak!


3. PAKAI SEXY

Lawanye u pakai baju ni. Seksi! Turn on I, macam nak gigit-gigit you sekarang jugak!

'Ni ape ni, terjojol sna sini, nampak longkang! Dengan babat berlipat-lipat! Tak malu eh?'


4. MANJA DI PUBLIC

Manjanye syg i ni. Cium sikit sayang! Firm nye pipi you!

Oi! Org tgk ah! Tunggu balik rumah bole tak? Tak malu eh orang tengok?!


5. KEMPUNAN

U nak makan burger ramly? Ok, besok i masuk JB belikan eh syg...


Burger McDonald pun sama pe! Jgn cerewet ah! Makan je!


6. KECANTIKAN

Cantik nye you hari ni. Eye shadow you lawa la! Berseri-seri muka you!

Ape ni make up mcm tepung gomak? Wayang pekji pun kalah tau! Bulan2 asyik beli make up je!


7. KEKAYAAN

U takde bnyk duit pun, i tetap syg u. Kekayaan tk menjanjikan kebahagiaan.

Tu la, dulu tak nak blajar betul2. Skrg baru nak menyesal! Duit tong sampah bulan ni camne?


8. SEX

Kalau kita kawin, hari2 i nak main dgn u.

Eh, i penat tau! Ingat i robot ke? Gatal!


9. KESABARAN

Sudahlah syg, jgn merajuk. Sorry eh Sayang. Memang salah I. I ni matahir tak guna! Jangan merajuk lagi ye Sayang.. I minta maaf. Maafkan i eh?

Salah you, you nak suruh I cakap Sorry! Banyak cantik muka you! Dah buat salah tak nak mengaku. Tau nak merajuk je. Awak punye pasal ah! Tak kuasa aku!


10. MASAKAN

Sedapnye u masak (walaupun tak sedap)

Mak u tak ajar masak ke? Ni Nasi lemak ke nasi basi?


11. DUIT NO PROBLEM

Syg, kita mkn dekat restoran mahal tu eh? Mahal takpe lah, skali skala...

Mak oi! Pe mahal! Da la! Mee grg mamak pak kassim lagi sedap. Tak mau ah!


12. LUV PEGI LUV BALIK

Bye syg, I luv u too. Muaks! Miss u lah syg. (Padahal smlm baru jumpe)

Ah, ok bye! Tak bole lah. Kawan i ade ni! Bye la bye la!


13. PENGORBANAN

Takpe Sayang, I tak kisah. I sanggup buat apa saja untuk you. I fetch you later eh?

You ni, takde kepala otak ke yang I ni penat baru balik kerja. Apa salahnya you balik sendiri. Manja sangat ah!


14. JUMPA LAMBAT

Takpe Sayang. Asalkan you selamat sampai..

Takpe la. Da biasa da!


juz 4 fun yerk...

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: