ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, June 11, 2009

Bersawang suda!~

Photobucket

Bersawang suda blog ni.. hu hu! Maklumla cbuk sgt bercuti.. Sampai takde masa nk hapdet blog ni.. Rindu sama kamo0.. hi hi! Byk benda gak aku wt masa cuti ni.. W'pun cuti 2 ari je.. Wt mcm 2 bln plak.. ha ha!

Photobucket

Okeyh.. Mula2 kitorg gerak g Sabak Bernam.. 7 biji keta polow.. Sbb kenduri sblh laki kat sne.. Dorg sediakan homestay tuk kitorg.. Luaran punya la cntik.. Mcm nk pindah duk ctu je.. Tapi... Bila masuk je dlm umah.. Astaghfirullahalazim.. Indah kabar dr rupa je.. Katil mcm nk roboh je.. Toilet takde selak.. Air bertakung.. Getah paip takde.. ( cmne nk uhh uhh ni.. ) Alih2 kitorg smua tdo kat bawah.. haha! beralaskan lantai je..! Bes gak kdg2 cmtu..

Photobucket

Ari ahad lak.. Kami bertolak ke umah pengantin laki..
Aku ingatkan jauh sgt.. Upa2nya dpn tu je.. haha! Sampai je kat sne.. Aku nyorok blkg keta.. Bkn ape.. Tanak pegang hantaran je.. haha! Segan je.. Aku ingatkan da ckup org pgng hantaran.. Aku pun kuar dr tmpt persembunyian dgn perasaan lega.. Hah! Amik sebijik.. Dorg kasi kat aku suh pgng jugak.. Kena pgng bekas sejadah.. Sejadah tu ringan je.. Yang berat tuh.. Bekas dia.. Abis bengkok pergelangan tgn aku.. Sedey2.. Seb bek ari tu cun.. Rasa bangga je bila abg kameraman tu amik gambar.. haha! Terlupa lak aku nk snap gambar aku masa tu.. Rugi2!

Photobucketrse cm nk bersanding plak.. ngee!~
nnt nk duk cmtu gak la.. hi hi!

Hu hu! Ni je la gambar yg smpt aku snap.. Huhu.. Nmpa
k cm kak farah tak selesa je kan.. Huhu.. Kt sblh laki ni tak bes ckit.. Tatau lak sbb ape.. Okeyh! Abis suda kenduri2 ni.. Hi hi!!

Photobucket

Pahtu kitorang jln2 lak kat Lumut.. Teringat lak kat Myra bila singgah kat Lumut.. Shopping ckit2 kat sne.. Niat ati cm nk borong byk brg2.. Tapi apa kan daya.. Ari suda lewat.. Terpaksa borong ckit2 je.. Tapi takpe.. Aku tetap puas ati! Sebab dpt borong spsg kasut!! Yeyy!! Aku mmg antu kasut pun.. Hi hi!
bleh la blasah nnt.. ngee!!
murah je tu...
cntik tak...

Photobucket

Smua ni murah2 je.. Leh wt jd koleksi.. Hi hi! Selain dr brg2 tu, kitorang ade gak beli koleksi mknan ringan.. Hi hi! Agak2 da mlm tu, kitorg bertolak balik.. Yang aku fedap tu.. Pak Ngah aku bawak keta cm kura2 je.. Anak dia pun sama.. Bila bpk dia jauh ckit, anak dia drive mcm ninja turtle lak.. ha ha! Mcm2.. Disebabkan ke-slow-an memandu, aku smpai umah agak lewat.. Ngantuk giler!!

Photobucket

Esoknya plak.. Aku beli durian lak.. Peberet aku tuh.. Aku bukan mkn durian tapi melantak durian tu.. ha ha! Mcm mngidam plak.. (eytt!! bukan ngandung tau) haha!! Ni je pic durian yg aku smpat snap..

peberet aku ni...

Photobucket

Lepas tu kan.. Bdn aku terus pns.. Sebab byk sgt mkn durian.. Tu yg tak larat nk hapdet blog ni.. Hu hu!

Photobucket

Alhamdulilah ari ni bdn aku da kurg ckit pnsnya.. Bleh la post n3 kt cni.. Hi hi.. Tu je la yg aku nk post kali ni..! Panjang bebenor rasanya n3 kali ni ek.. Lau tanak bce.. Abaikan je ye.. ngee!~

Photobucket

waaa.. lupa nk snap gambar aku kali ni...

www.tips-fb.com

4 |peNgomen tingtonG|:

cayataro?! said...

hihi..sekali dye tulis..
story of da year gitu :P

eyes143.. said...

ingat nk karang pnjg lagik..
ha ha!

cayataro?! said...

nk durian..ngidam neyh.. >,<

eyes143.. said...

aikk.. bkn tak suka durian ke.. ^_~