ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Tuesday, May 26, 2009

Tak puas hati ke ?

Ape mslh nenek2 tua ni ek.. Tak puas ati kat sy ke?


Photobucket


Camni la ye.. Sy tatau ape yg tak kena ngan sy ataupun kwn2 sy.. Tapi tenkiu byk2 la ye.. Sebab amek berat sal sy n kwn2 sy..


Photobucket


Susah pyh je korg nak tahu ape yg jd kat kitorg.. Ngan spe kitorg kwn.. Kami hargai sgt2.. Tak sangka lak, ade gak yg amik berat.. Sampai sggup usha MV, blog n ape2 sje la yg korg tahu sal kami.. Mekaseyh ye..


Photobucket


N dis is for someone tu yg tak henti2 nk amik tau sal sy.. Awak tayah la susah2 nk usaha dptkan no tepon mak sy ye.. Takde guna pun.. Lau apa yg awak kata tu dpt sngkan ati awk yg gundah gulana tu.. Take it! FOC je.. If awk nk kata sy ni hape ke.. ade sy kesah?


Photobucket


Lupa lak sy.. Sy harap sgt korg baca ape yg sy tulis kat blog ni.. Lau korg nk perli ke ngutuk ke.. Sgt la dialu2kan.. Scara tak lgsung korg tmbhkan pahala sy.. Mekaseyh! N tuk dat old lady.. Ape yg awk tulis tu lau awk anggap betul, betul la.. Sy ni mengiyakan je.. Lau tak silap sy, sy cuma kata ' sy akan cuba mengelak dr poligami '.. Tapi bukan sy blacklistkan poligami ni.. Jodoh pertemuan ni bkn teletak kt tgn kita.. Katakan lah sejak azali lg jodoh sy da ditetapkan dgn dia.. Sy nk lari ke hujung dunia skali pun.. Dia tetap jodoh sy.. Sape la sy ni nk ubah qada' qadar kan.. Dari korg buang masa ngutuk2 sy, baik korg doakan je supaya jodoh kami ade.. Korg jugak dapat tempias pahala.. Lau takde jodoh skali pn, takdenye sy nk meraung2 cm org meroyan.. Pengalaman byk mendewasakan sy.. Tapi.... Jgn risau.. Sy takkan jd mcm katun bawah ni..


Photobucket


Sy tak peduli la ape pndgn korg if sy tak reply ape2 yg korg post tu.. Pndgn 'dia' pun da ckup bsr bg sy.. Sbb 'dia' dah ckp.. "dia tahu sy cmne n dia tayah susah2 nk ckp atau nk ingatkan ape2".. dat means he knows me very well..

Photobucket


Ucapan sy yg terakhir.. ngeee~ Buat susah je membenci sy.. Sbb sy tahu korg takkan leh jd sehebat mcm sy.. Sy tulis ni pun sbb sy penah bca stu artikel.. Salah stu sebab org benci kita.. Sbb org tu taleh nk jd sehebat org yg dbenci.. Mekaseyh!~

Photobucket

p/s : sy akan ckp elok ngan org if org ckp elok ngan sy.. sudah la jadi budak2.. umo makin meningkat.. jga la prangai tu sma.. perangai tu mencerminkan diri kita yg sbnr..

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: