ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, May 7, 2009

Amboi2..


Ada yg menuntut nmpk.. Ngeh2.. Buat incik KD, nnt sy kasi perubahan ek.. Tunggu je.. Sebab sy skrg ni ngah epi sesangat.. Hihi.. Sampai lupa lak nk mengupgrade blog ni...
Tuk cik caya lak, bila nk ajar benda baru ni.. Ada yg menuntut dh ni.. Kita kasi gempak ckit blog ni.. Letak tiger show ke, tb beso2 ke.. letak funfair ke.. Ngeh3..
Puan Paus Biru skrg ni epi je.. Suka sy tgk.. Epi dgn yg tersayang gitu... Alangkah bahagianya... Silalah usha lagi ye puan paus biru... Ngeh3..
incik cc ni bila nak blanje sy mkn kepc ni.. Penat tunggu ni.. Hihi.. Takpe2.. Kamoo dtg penang, sy tuntut jugak.. Tau la nnt... Ngeh2..
Untuk incik cryo lak, tayah nk kalut study.. Kamoo tu dah terer.. Gerenti skor.. Study kamoo kan cmni... study = studo.. Hihi.. N da popit byk tu, jgn lupa kat sy lak ye...
N for somebody yg rasa cm tak suka je sy ni.. Tayah la nk lepak kat cnie ye.. Yang suda tu suda la ye... Lgpun... Ade sy kisah...?? Ngeh2..

www.tips-fb.com

6 |peNgomen tingtonG|:

cayataro?! said...

hihi..
kasi hyperlink la sygs!

:P

eyes143.. said...

okeh sayang!

myra said...

sape puan paus biru ni????

hi hi hi!

eyes143.. said...

hihi..
ade la bdk bushuk tu...

cayataro?! said...

hehehehe..mawu tawu ka sapa itu puan paus biru??
kekekeke..

eyes143.. said...

hihi..
kasi tau je la...