ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, April 8, 2009

Tenet mental... ayakkkksss!!!


Semalam ari yg betol2 boring bg aku.. Mana taknya, tenet mental la... Hangin tol!!! Sialkom kata pas 27 aribln smua okeh balik.. Upgrade ape mcm ni.. Makin mental ade la!! UFO betul!!!!

Apa pun takleh wt smlm.. Huh!!

Semalam ada satu kes. Bini nk cari pmpuan untuk laki dia.. Ish.. Pelik2.. Ada jugak ek yg mcm ni. Dah tu bkn laki dia yg cari calon, bini dia gak kena cari calon.

Ada yg aku syak smlm. Aku rasa mcm dia ni aku kenal la.. Adakah dia........ Cara2 dia ni sebijik.. yang paling pelik, awat dia tnya kat thread tu "suami sy tnya eyes g mna? amik adik skola ke..?" Macam mna dia tau time tu time aku jd GBS ?? Hanya org yg rpt dgn aku je tahu schedule aku.. Tu yg aku syak dia ni bkn pmpuan..

Aku teringat dulu dia penah kata kat aku dia ada 5 id.. Satu lg id dia rahsia dari aku.. Kisah thread tu mcm ni..

Dia nk cari bini tuk laki dia sbb nk tutup pndgn laki dia (dari buat dosa la).. Dia org tgnu (mmg sama tmpt).. dah tu kata famili dia jenis yg beribadah(bini ex aku anak pak imam).. Sebab dia kata dia dpt tgkp laki dia dok men msg ngan pmpuan len..

Dia nk pmpuan tu jd madu dia la.. So kitorang suh dia ckp kt pmpuan yg dok msg laki dia tu, suh jd madu dia, tapi yg pmpuan tu kata tanak (aku penah kata kat ex aku, jgn harap aku nk jd no 2) Sbb tu la bini dia bukak thread kat cg.. Nak cari calon tuk laki dia la(baiknya...huh!)

pahtu bini dia pm aku, tnya umur, hobi ngan latar blkg aku.. Bila masa plak aku kata nk jd calon ni..?? Sebab tu aku kata aku mcm syak sesorg je... Tapi aku tanak tuduh2.. Kang tak pasal2 jd kes multiple id + scam = hancussss...

Sebenarnya aku ni bukan menentang poligami, tapi aku akan mengelak dari di poligami...

Sambungan-------

Aku hentam dia kat thread, haram satu pun tak quote balik.. Yang org len hentam dia, bleh plak dia quote.. Panjang lebar plak tu.. huh!!! Dia ni msti kenal aku.. Xkan dia ------??? Ish2.. Bila id tu on9, id TT off9.. Mcm tu la sebaliknya.. Tak ke pelik..? Mana da bini sanggup nk bukak thread nk cari pmpuan tuk laki dia.. Nak yg muda plak tu..

Lau dia ni nak kawin sbb nk bela nasib janda anak lima takpe la jugak.. Ni atas alasan nk jaga pandangan mata.. Bleh jd alasan tuk kawin sorg lg ke..?? Aku tak phm betul..

Bila aku sja2 offer diri nk jd calon, apesal dia tak quote? Dah nk cari sgt, tp bila aku ofer tanak plak.. Yg org len pndai plak dia quote!! Adakah TT ngan ------ org yg sma..??

Sambungan--------

Kali ni dia terer ckit.. hihi.. Hanya aku yg tahu.. Ri ni aku fight ngan kak mar ngan lyn.. Aku geram betul! Aku ni sekadar bg pndpt je tu pun nk control2.. huh.. Kita ada hak nk quote ape2 sbb bukan ade dlm rule berforum pun.!!

www.tips-fb.com

2 |peNgomen tingtonG|:

carnationmyra said...

wahhh....btul ke cte ni????

eyes143.. said...

sbb byk persamaan..
sy tggu nk ambush je..