ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Saturday, April 18, 2009

Miss..

Waaahh..

Rindu betul kat blog aku ni.. Dah lama rasanya aku tak meng-update-kan blog ni.. Bukan ape, aku cbuk sgt2 kat panel admin.. Huhu.. Penin rasanya jalan2 kat section tu.. Biasalah.. Nak sempurna kan sesuatu forum bkn sng.. Tambah2 plak skrg, forum MV dah di launch kan.. User byk mendaftar, tapi forum under construction lagik.. Waduh2..


Tapi aku trimas kat admin2 kerna byk menghabiskan masa meng-upgrade forum MV.. Jutaan trimas tuk korang..

Bz lagik!!! Acc real da nk bukak.. Huhu.. Mana la masa aku p abih.. Tak tau nk kutip kat mna..
Tido pun tak cukup.. Huhu.. Tapi takpe la.. Seminggu dua je kot...

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: