ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Wednesday, April 15, 2009

First time..

Ari ni first time aku kena bangun kul 5 am.. Waaah.. Ngantuk sangat2 la.. Tapi nak wt cmne kan, dah keje aku kena camtu.. Kul 5 pagi sampai 2 ptg.. Seb bek minggu nie je.. At least tak la penat sgt.. Tak penah2 aku bangun awal2 pg pahtu menatap skrin ni.. huhu.. Berpinau mato den ni hah..!!

Seb bek abg din ajar aku camne nak men travian.. At least aku tak la boring sgt.. Masa nak menunggu tu, boring balik.. Aduii.. Ada lagi dua hari ni.. Malam ni ada meeting plak.. Meeting kul 9.. Kat dua tempat dlm masa yang sama.. Conference skype dengan yahoo.. huhu..

Cbuk sgt aku ni.. Sampai tade mse nak usha2 tepon aku.. Ntah apa yg jd kat 'dia' pon aku tatau.. Aku dah abaikan 'dia' plak.. Ari ni aku masuk forum baru.. ehoza.. sje usha2.. Myra kata ctu bes gak.. Itu yg usha.. Not bad la.. Walaupun tak mcm cg.. huhu..

Malam ni, aku ngan geng ada plan.. Tu yang wt meeting.. Ngeh2.. kat skype plak ade briefing ri ni.. Hope leh clear smua ari ni.. Jangan la tukar2 dah.. huhu.. Aku plak da nak jd mengong..

Sempat la aku meng-update-kan myspace, friendster dengan blog aku nih.. Sampai otak aku da blackout la nk buat apa lg.. Huh.. Kesengetan mental terserlah akhirnya.. huhu..

Ari ni, badan aku sakit sgt.. Sengal2.. Bahu ni rasa mcm nk tekeluar je.. Nak suh spe picit plak ni.. Hmm.. Terpaksa la picit sndiri.. Seb bek ade kemahiran picit2 ni.. Tapi kan, picit sendiri tak bes la.... Hmmm.. Biar je la..

Apa2 pun, smoga ari ni, lebih baik dari ari smlm..

www.tips-fb.com

4 |peNgomen tingtonG|:

cayataro?! said...

wahahaha..
ko mmg da senget..
wakaakakaka

eyes143.. said...

baru tau ke weh..

shinigamiheromi23 said...

tak tahu nak comment apa

tapi blog ni lawa jugak...hhihi

eyes143.. said...

hihi...
tenkiu2..