ღ Welcome ღ

Ping !

ღ Thanks For Becoming Eyes's Followers ღ

Thursday, August 14, 2014

Customized casing dan handphone clone termurahh terbaik !


A lil short update guys. Sekarang aku amat kebizian running a small biz. Boleh la untuk beli coki2 hehe.

Okay sikit jea nak update. Ada sapa2 berminat nak beli customized casing ni ? Feel freento whatsapp me 01131733707. Mudah saja. Anda beri gambar. Dan kami akan designkan mengikut mood gambar tu. Atau anda boleh pilih nak tema apa untuk sesuaikan dengan gambar anda.

Contoh2 casing customer kami..










Sebahagian dari casing kami. Kami jugak customize sport flask. Boleh bagi dkt anak2, buat untuk company ke hekhekk


Dan juga terdapat pelbagai hp clone yang termurah dari kami. Kualiti yang memang terbaik.


Dann lagi sapa2 yang mencari nokia 3310 dan nokia butterfly boleh berhubung dengan kami jugak !



So tunggu apa lagi ? Mai whatsapp 01131733707 sekarang !


Luv ya!

www.tips-fb.com

0 |peNgomen tingtonG|: